Kettlebell Zugló fanatikusainak

Általános

Egyértelműen elmondható, hogy a Kettlebell forradalom elérte és meghódította Magyarországot és már a Kettlebell Zugló legjobb helyein is elérhető!

Miért pont a Kettlebell Zugló helyeiről írok?

Hát ez nagyon egyszerű! Mert kerületi őslakos vagyok, és mint ilyen hűségesen a helyi edzőtermeket keresem és látogatom. Amióta a Kettlebell Zugló termeit is „megfertőzte”, azóta újságíró lévén sokszor, sokakkal készítek interjút, természetesen nyugodt körülmények között, hogy mi erről a sportról a véleményük. Szinte mindenki egyértelműen arról beszél, hogy vagy azonnal vagy nagyon rövid idő alatt „szerelmesek” lettek ebbe a sportba!

A speciális vasgolyóval végzett egyszerűbb és nehezebb gyakorlatok sorozata. Ennek a sportnak az elterjedésében az orosz katonák, majd sportolók vettek részt és tették népszerűvé a Kettlebellt a világon. Most a hagyományos történelmi lexikális tudását nem fogom kielégíteni senkinek sem, mert arra ott van a Wikipedia és más hiteles források, és sokkal inkább szeretném népszerűsíteni a sportot a Kettlebell Zugló edzőtermeiben.

kettlebell zugló

Biztonságos ez az edzés?

Ez szerintem egy nagyon buta és laikus kérdés? Mégis mindig ezt hallom, amikor a Kettlebell Zugló kezdő közönségével beszélgetek. Mert azonnal visszakérdezek. Esett már súlyzó a lábára. Vagy maradt úgy a fekpadon, amikor fekvenyomott? Vagy voltak bármilyen más negatív tapasztalatai más edzés-sorozatok közben? Mert szinte mindenki azonnal igennel válaszol. A Betterbell zuglói edzések termeiben is természetesen ugyanaz az edzés, mint bárhol máshol a világon. Na ennyire veszélyes ez az edzés is. Senki ne járjon le úgy terembe, hogy dekoncentrált vagy éppen szerelmi bánata van, mert egyszerűen mind magára, mind az edzőtársaira veszélyt fog jelenteni. Elnézést, hogy ilyen határozott vagyok, de rengetegszer láttam az elmúlt években ilyen idióta helyzeteket, amikor balesetek és sérülések lehettek volna megelőzhetőek, ha nem megy le valaki ilyen idegállapotban edzésre.

Viszont egyet mondhatok. Annyira magas szintű koncentrálást igényel a Kettlebell Zugló termeiben is, mint akár máshol Pesten is, hogy ide tényleg csak teljesen magukkal összhangban lévő amatőrök és profik járnak le. Mert ez egy életmód! Koncentrálás. odafigyelés magunkra és másokra és ez egyenes úton vezet ahhoz, hogy fanatikusan függővé válhatnak az emberek! Miért? Mert hihetetlenül másképp hat a szervezetünkre és testünkre ez a sport, mint más edzések. Nem egyszerűen szálkásít, hanem szebb lesz a testünk tőle! Tudom ez hülyéen hangzik, de ezt úgy kell érteni, hogy nincsenek felesleges izomtömegek sehol sem, csak ahol szeretnénk hogy legyen.

Javaslom mindenkinek, hogy olvasson utána, nézzen meg egy-két Youtube videót, és utána jöjjön le valamelyik Kettlebell Zugló edzőtermébe, ahol szakemberek fogják vele megszerettetni ezt a sportot. És ha nem lett függő, akkor szeretnék vele egy interjút készíteni és megismerni az első ilyen embert!